Kanstad Mekaniske as | N-9055 Meistervik | Tel (+47) 77 72 26 00 | firmapost@kanstad-mek.no
Avdeling sør: Trollv. 27, 1535 Moss | Tel (+47) 484 80 359

Kanstad Mekaniske AS
Kanstad Mekaniske produserer egenutviklede produkter innenfor miljø- og avfallsbehandling, med hovedvekt på stålcontainere. Vi er en av landets største containerprodusenter og tilbyr et bredt spekter av containere tilpasset de fleste behov og tømme-/transportsystem innenfor miljø- og avfallsbehandling.

Bedriften ble etablert i sin nåværende form i 1985. Historien skriver seg likevel helt tilbake til 60-tallet da vår gründer etablerte sitt første verksted. Den gang med fokus på utstyr til anleggsbransjen og landbruket. De første containertegningene er datert i 1977 og vi kan derfor tilby både solid kompetanse og lang erfaring i bransjen.

Kanstad Mekaniske AS er en produktutviklings- og produksjonsbedrift som har kultur og lang erfaring i å følge opp sine kunder og produkter. Vi bruker store ressurser på produktutvikling som foregår i nært samarbeid med våre største kunder. KM-containere særpreges av høy kvalitet og gode funksjonelle bruks- og driftsegenskaper.

Vi tilbyr også individuelle behovstilpassede containerløsninger innenfor avfallsbehandling. Det meste av produksjonen foregår etter bestilling. Produktene tilpasses ditt spesielle behov, også når det gjelder fargevalg og merking. Du vil på våre internettsider finne hovedtyngden av våre standardcontainere.

Vårt produksjonsanlegg er spesielt bygget og tilrettelagt for containerproduksjon, med eget overflatebehandlingsanlegg og moderne produksjonsmaskiner. Årlig kapasitet er på 600-800 containerenheter.
KM-containere er meget brukervennlige og fungerer uten fare for produksjons-/konstruksjonsrelaterte personskader eller annen sikkerhetsrisiko.

Bedriftens ansatte har lang erfaring i både produktutvikling og produksjon, og har i tillegg fagbrev innenfor flere områder. Kanstad Mekaniske AS er godkjent opplæringsbedrift i både plate- og sveisefaget.

Bedriften er også godkjent påbyggerverksted av Statens vegvesen.

Vi har et eget transportselskap som besørger varene uskadd frem til riktig sted. Ved mindre forsendelser eller forsendelser utenfor landsdelen, har vi etablert gunstige fraktavtaler med både bil og båttransport.

Vi bistår deg gjerne ved planlegging og innkjøp av containere for kildesortering, renovasjon og avfallsbehandling.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.