Kanstad Mekaniske as | N-9055 Meistervik | Tel (+47) 77 72 26 00 | firmapost@kanstad-mek.no
Avdeling sør: Trollv. 27, 1535 Moss | Tel (+47) 484 80 359

KM DypOpp - nedgravd avfallsløsning
Designet for nordisk klima!


KM DypOpp er en helt ny nedgravd avfallsløsning - designet for nordisk klima!

OMFATTENDE TESTING I FULLSKALA ER GJENNOMFØRT MED MEGET GODE RESULTAT!

I perioden fra våren 2015 - vår 2016 har vi foretatt omfattende fullskala testing av flere punkt hos Remiks i Tromsø, BIR i Bergen og GLT-Avfall i Gjøvik. Punktene har vært testet for ulike avfallsfraksjoner, med ulike lukeløsninger og ulike løftepunkt, med og uten elektronisk overvåking, med kommunikasjon via KM DypOpp webportal. Resultatene har vært meget gode og vi kan nå tilby en meget velfungerende løsning tilpasset vårt nordiske klima!


Her er litt informasjon om produktet. Mer finner du om du velger "Dypoppsamling" fra linken "Produkter"

KM DypOpp løftes og tømmes med kran. Tilbys med flere ulike tilkoplingspunkt.

Toppdelen i syrefast stål har et spennende design som enkelt kan tilpasses ulike miljø. God plass for profilering og merking. Børstet utførelse har vist seg å gi svært gode egenskaper i forhold til selvrengjørende effekt. Lettbetjent innkastluke med ulike åpninger tilpasset avfallsfraksjon. Toppen har skrått tak som leder regn og snø til baksiden. Avrundet bakside med stor serviceluke.

Elektronisk adgangskontroll, fullmelding og overvåking.

Heldekkende plattformplate i aluminium tåreplate med god skrå og tetting. Resultatene har vist at både container og betongkammer er tørre selv i områder med masse nedbør!

Container i helsveist og væsketett utførelse i aluminium. Solid utførelse med lav egenvekt og uten korrosjonsproblem. Leveres med enkel eller dobbel bunnluke.

Sikkerhetsgulv og betongkammer.

Dokumenter til denne artikkelen:

KM DypOpp web2.pdf
(527 Kb)
 

« tilbake